Калина Паскалева реши да зададе няколко неудобни въпроса на лидера на "Демократична България" Христо Иванов. Тя предварително казва, че не очаква отговор от протестъра, но все пак ще попита.

Междувременно към въпросите си изкусителката публикува и кадър пред имението на бившия президент на Украйна Виктор Янукович.

"ВЪПРОСИ КЪМ ХРИСТО ИВАНОВ, НА КОИТО НЕ ОЧАКВАМ ОТГОВОР, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ СЪМ ЖУРНАЛИСТ, А ОТ ДБ ОТГОВАРЯТ НА КАКВОТО ТЕ СИ РЕШАТ

- Искате да смените главния прокурор Иван Гешев, който си позволи да атакува олигарси, за които от години има сведения, че извършват престъпни деяния?

- Татяна Дончева, с която вие бихте могли да се коалирате, е адвокат на Банева - една от обвиняемите олигарси.

Из улиците на София се носят слухове, че тези олигарси се събират и доволно потриват ръце с други олигарси ( били са скарани, но обща цел ги сдобрила), че техните хора са спечелили и очакват да бъдат реабилитирани.

Смятате ли, че подсъдните олигарси визират вас, вашата демократична партия и на колегите ви от съседните столчета?

- Христо Иванов няма да ми отговори, нито пък от бригадата на Мая някой ще мъцне нещо, но само ще кажа, че имот на “Захарен комбинат” АД- Пловдив, който е свързван с подсъдимите Арабаджиеви, е продаден скоро за доста милиони в евро и може никога да не се изплатят задълженията към НАП.

Някой ще провери ли кои дружества на кого са прехвърляни, чрез какви сметки, офшорки? Г-н Иванов, този казус важен ли ви е?

- Та в тази връзка, вие имате ли предложение за главен прокурор, който ще скочи върху олигарси някога отново? И честно ли е според вас аз да плащам данъци, а други да пишкат в златна тоалетна, купена на гърба на обикновения гражданин?

* Снимката е пред имението със златни тоалетни, в което е живял бившият президент на Украйна Виктор Янукович преди събитията на площад “Майдан”. Дали съм я използвала случайно - си решете вие. След нея и работното ми посещение в Киев напуснах поста на ПР на “Виктория Груп”."

ВЪПРОСИ КЪМ ХРИСТО ИВАНОВ, НА КОИТО НЕ ОЧАКВАМ ОТГОВОР, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ СЪМ ЖУРНАЛИСТ, А ОТ ДБ ОТГОВАРЯТ НА КАКВОТО ТЕ СИ...

Posted by Kalina Georgieva Paskaleva on Wednesday, April 21, 2021