На 20.09.2019 година пред сградата на общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство“ в гр. Бобов Дол бе организиран курбан. На голямата забава редом с местното население, специален гост бе и кметът на гр. Бобов Дол г-жа Елза Величкова.
 
Но не самото присъствие на госпожа Кметицата беше фрапиращото на въпросното общинско мероприятие. Коконата Елза започна да вдига чашка след чашка от домашния алкохол, който се разливаше навсякъде по масите и за зла участ изведнъж се оказа кьоркютук пияна и то пред толкова много зрители.
 
Г-жа Величкова виеше кръшната си снага под звуците на балкански ритми и показа, че е умела в кючеците. Но циркът стана пълен, когато шофьорът на кметицата реши, че е време да си я прибере.
 
Тогава наистина излагацията станала пълна. Тънкият ток на пищната кметица се заклещил в ненадейно появила се дупка и тя набързо се свякла на земята.

По думите на очевидци двама млади мъже успели да я издърпат обратно и в този момент почерпената дама опитала да замаже положението, оправдавайки се, че пие от мъка. С последни сили личният и шофьор е успял да я замъкне и качи в служебния автомобил и шоуто приключило.
 
Чудим се от каква ли мъка пие кандидатката на БСП за кмет на Бобов Дол?