„Знам, че вие всички виждате реализираната европейска солидарност в Раковски и как доброто взаимодействие между местната власт, правителството и българските евродепутати от ГЕРБ преобразяват българските общини. Общината ни се промени коренно при управлението на Павел Гуджеров – нови улици, детски площадки, фитнес на открито, дори и в селата, санирани училища и детски градини. И това е плод на много усилия и реализирани проекти. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Младен Шишков пред пълната зала на читалището в Раковски, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. На събитието присъстваха също народният представител ген. Константин Попов и кметът на Раковски и административен секретар на ГЕРБ – Пловдив област Павел Гуджеров.

Шишков изрази своята увереност, че присъстващите и хората от Раковски ще подкрепят листата на ГЕРБ на предстоящите избори. Той уточни, че листата на ГЕРБ и СДС с водач Мария Габриел е съставена от млади, амбициозни професионалисти, работещи в интерес на българските граждани и даде за пример свършеното досега от българските евродепутати - намалени такси за роуминг, осигурен безплатен интернет на обществени места в общините, увеличение на бюджета за кохезионна политика, битка срещу пакета „Макрон“, мерки срещу превъртането на километража и много други.

„Ние от ГЕРБ си поставяме високи цели, които ще постигнем с много работа и знание, не и без подкрепата на правителството и нашите представители в Европейския парламент, каза и Павел Гуджеров. Той изрази подкрепата си за Младен Шишков, като обяви, че ще разчита на него като можеш и знаещ професионалист, чуващ проблемите на хората от първо лице и призова хората да излязат и да гласуват за най-добрата листа.

От своя страна генерал Попов също изрази надежда, че ГЕРБ ще извоюва убедителна победа, заради заряда, който вижда в хората, с които се среща. „Ние всички виждаме как парите от правителството и европейския съюз променят живота на хората и те са доволни от това“, коментира ген. Попов. Той допълни, че реалните резултати в общините са на всяка крачка и жителите са доволни от новите магистрали, от обновените читалища, от парковете и възможностите за бизнес.

„За да продължим това, обаче се нуждаем от вашата подкрепа на 26 май“, каза Младен Шишков и гарантира, че ако бъде избран за евродепутат ще продължи да бъде мост между неправителствения сектор, гражданското общество и браншовите организации, както и, че ще защитава интересите на българските граждани в ЕС.