Слух е че ще ставам вицепремиер. Новина е когато има решение. Аз се наслушах и начетох на какво ли не екзотики. Това заяви в ефира на "Здравей, България" Красимир Каракачанов от Обединените патриоти и лидер на ВМРО.
Не сме преговаряли на тема постове, а само за приоритети, които да залегнат в бъдещата ни програма. Тези 20 страници са нашите приоритети. Те са 21 страници. За пръв път има мнозинство, което говори за приоритети. Конкретен разговор колко министри, колко вицепремиери и какви ресори ще поемем, няма. Това тепърва предстои", каза той.

"Ние не вдигаме всички минимални пенсии, а само тези за трудов стаж и възраст.  Ако някой си е стоял в гетото, пил си е бирата и е слушал чалга, ако е предпочитал да открадне, вместо да работи, ще си стои без вдигната пенсия. Ще я вдигнем на тези, които са се трудили. Тези хора са ощетени от системата", каза той.

Каракачанов добави, че това нещо е справедливо. Според него не е нормално всеки шести да се води инвалид. "Не е възможно 90% от децата да са болни от епилепсия", каза той