Звезди от сериали пълнят листите на "Да, България". Младата актриса Луиза Григорова е отправила поглед към Народното събрание. Тя е включена в листа на партията на Христо Иванов и Иво Прокопиев "Да, България", съобщават от "24 часа".
Станалата популярна в сериала "Стъклен дом" и бурните си връзки с актьора Явор Бахаров и сина на Иван Иванов - Wosh MC, днес Луиза вече проявява интереси към друго амплоа. Григорова се присъединява към други свои колеги с политически пристрастия в "Да, България".

В партията вече се включиха активно актьорите Веселин Калановски и Ивайло Захариев, който изигра доброто ченге в сериала "Под прикритие". Захариев се прочу и с друга роля. Той лежа пред белия автобус по време на протестите през 2013-та година, отбелязва Канал 3. 

Освен изявите си в театър и телевизията, мнозина свързват Луиза и с известната й майка - собственичката на актуална модна агенция Ивет Григорова. Ивет Григорова пък е свързана с известния пернишки бизнесмен и приближен до Георги Първанов - Людмил Стойков. Това обаче явно не притеснява Прокопиев и Иванов.