Досега в работата си на държавен и общински служител никога не съм се интересувал от партийната или религиозната принадлежност на колегите.

Това заяви за "Марица" кметът Здравко Димитров, изненадан от обвиненията на Цветан Цветанов за оказван натиск върху членове на ГЕРБ да не преминават в партията му.

Бившият заместник на Бойко Борисов се оплака как властта в Пловдив тормози хора, които искали да се влеят в неговия проект „Републиканци за България“. 

„Искам да призова и да помоля както кмета на Пловдив, така и тези, които имат управленски лостове за въздействие върху хората. Не го правете!. Страхът не може да гарантира успех в управлението, нито дава политически дивиденти, а само връща  хората към времена от миналото“, призова Цветанов.

"Това изявление ми звучи като извинение на Цветан Цветанов за бъдещия неуспех на неговата партия. В Община Пловдив не се водят разговори за политика. Единствената партия, която ме интересува, е ГЕРБ и, мисля, че съм доказал моята съпричастност с нея", подчерта Здравко Димитров.

Той напомни, че управлението на държавата и общините минава през избори и всяка политическа сила, която има намерение да управлява, трябва да печели доверието на избирателите с идеи и програми, но не и с неоснователни обвинения срещу други партии и коалиции.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!