Рядка по рода си акция се проведе в Благоевград и беляза вероятно едно от дъната в предизборната кампания. БОЕЦ поставиха паметник на Бойко Борисов в центъра на града и заедно с водещи лица от ПП/ДБ се гавриха с него, съобщи сайтът 4vlast-bg.eu.

Гордо пред „паметника“ позира Георги Ганев от ДБ. На място е и Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“, става ясно от снимките на медията.

Общинският съветник от ДСБ Калоян Ханджийски опря пистолет в главата на статуята.

Снимки: 4vlast-bg.eu

 

Благоевградчани бойкотираха събитието на „младите, умните и красивите”, нарекли себе си „добрите сили”, които не се посвениха да използват деца, на които да раздават агитационни материали, информира от своя страна и Епицентър.

 

Снимка: Епицентър

„Каква е тази пошлост и просташка гавра”, коментираха възмутени благоевградчани подминавайки, снимащите се за спомен активисти на промяната и ДБ, сред които и бившият зам.-кмет по културата на Благоевград Василиса Павлова.

Жители на Благоевград сезираха общината за безобразното поведение на кандидатите за народни представители на Промяната и Демократична България и сдружение БОЕЦ, които погазвайки общинските разпоредбите без разрешение се бяха разположили на централния площат и поискаха звено "Инспекторат" към Община Благоевград да им наложи санкции.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук