Един от най-противоречивите български политици – Иван Костов - ще бъде гост в поредното издание на токшуто „Търси се…“ тази събота, 28 март, от 11.00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще надникнат в личния му живот, за да разберат от най-близките му хора какъв човек е той.
Най-емоционалната и вълнуваща среща за бившия министър-председател ще бъде с неговите две дъщери – Яна и Мина, които за първи път ще разкажат именно в „Търси се…“ какъв баща е Иван Костов.

За среща с тях екипът на предаването пътува до Милано, където живее по-голямата дъщеря – Яна. Интервюто с дъщерите на Костов ще е нестандартно, защото двете ще си задават взаимно въпроси за това какъв е баща им. „Вечно липсващият баща” - така ще го определят Мина и Яна и ще разкажат кой е бил периодът, в който най-много са се страхували за него.

Един от най-големите български актьори – Йосиф Сърчаджиев - ще изрази благодарността си към Иван Костов заради грижите, положени за актьора по време на най-трудния му период, в който получава тежък инсулт.

От политическите среди водещите Меги и Нели ще срещнат Иван Костов с Екатерина Михайлова, която ще сподели, че първите асоциации, които прави с неговото име са телефонните обаждания по всяко време на денонощието.

„Той е голям работохолик“, казва Екатерина Михайлова. Нейното предизвикателство към Костов ще е да реши „судоку за майстори“, което е една от големите му страсти напоследък.

Иван Костов е известен и с изключително здравословния си начин на живот. „Аз съм пълен вегетарианец, не ям дори риба”, споделя той в „Търси се..“. Единственият му здравословен проблем е дископатията. В студиото обаче той ще покаже по какъв начин болката минава много бързо. Това предизвикателство ще му бъде отправено от Николай Вълчев, съветник на Костов в неговия кабинет.

Актрисата Илка Зафирова пък ще предизвика политика да изпият по една чаша червено вино - любимото питие на Костов и ще провокира актьорския му талант. Кой от любимите си стихове ще рецитира в студиото на „Търси се…“ – това ще разберат зрителите на bTV в предаването тази събота. /БЛИЦ