"Воля" излиза от пленарна зала за гласуването на новия екоминистър. Назначавали се наши и ваши, а не специалисти. За хората на Веселин Марешки съмнителна била компетентността на Емил Димитров - Ревизоро в ресора екология, пише News.bg. 

БСП няма да подкрепи кандидатурата му, стана ясно от думите на Кристиан Вигенин. От коалиционния съвет на властта опозицията разбрала, че той бил неприятен. Невероятен късмет, по думите на социалиста, било, че новият министър бил роден в Перник. Чия кандидатура е Емил Димитров?, попита още той.
Благородната програма на Ревизоро, според него, била да съхрани властта, въпреки че щял да плати висока цена. За червения депутат властта била затънала.

Министър-председателят избяга от безводието в Египет, посочи Вигенин. Управляващите сътворили шедьовър в политиката- залепили банан на стената.
Депутатът от ДПС Джевдет Чакъров обяви, че неговата партия няма да подкрепи Ревизоро. 

Трябва да има визия за реформи, смята той.

Новият министър нямал право на толеранс, по мнението му. Проблемите във водния сектор изисквали спешни мерки. Той трябвало много добре да се координира с другите отговорни ведомства.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!