Момчето си отива! Тези, които вчера празнуваха, вече са много уплашени, а утре ще трябва да си ходят. Toва коментира Красен Кралев от ГЕРБ в профила си във "Фейсбук", публикувайки черно-бяла снимка на премиера Кирил Петков.

"Ние нито за миг не се усъмнихме в правотата на своята кауза и невинността на нашия лидер. Днес сме много по-силни от вчера!", написа бившият спортен министър по повод акцията, при която в четвъртък вечер беше задържан Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ снощи бе освободен без повдигнати обвинения. 

Борисов с първи думи след ареста: Следващият път могат да ме убият! БЛИЦ TV

"Нищожеството, инсталирано от мафията за премиер на държавата, се дискредитира окончателно. Тепърва ще усети силата на правосъдието върху раменете си!

Никога в българската история не сме имали по-жалък премиер.  Аз съм отвратен. Отвратен съм от безочието на Кирил Петков и от примитивизма на хората му, от лицемерието на съюзниците му. Момчето си отиде - само че още не го знае!", добави Красен Кралев.
 

Момчето си отива! Тези, които вчера празнуваха, вече са много уплашени, а утре ще трябва да си ходят. Ние нито за миг...

Публикувахте от Krassen Kralev в Петък, 18 март 2022 г.