Човекът, който сътвори най-голямото изборно ала-бала в историята на България и превзе на абордаж БСП чрез селския си кръчмар Копринков, днес говори за политическо рейдърство и корупция.

Човекът, който брутално взе на ръчно управление Централната избирателна комисия, днес говори за почтеност в политиката.

Човекът, който се подготвя да овладее еднолично цяла държавна власт, днес зове за обединение на обществото срещу определени политически сили.

Виждали ли сте някога по-голямо лицемерие?

Вече 8 години Радев консумира привилегиите на президентската институция, вместо да работи в полза на хората.

Българските граждани едва ли помнят, Радев да се е справил с поне един основен проблем като безводието например, но почти всеки ден го гледат как хока политици, които са му неудобни.

Какво попречи на мистър "Кеш" да се бори с корупцията, след като години наред назначава служебни правителства, а всички ръководители на служби са под негов контрол.

От 2021 година върти и изпълнителната власт, в която кадрува Копринков и компания, източвайки безмилостно държавните ресурси.

Властта явно му се е усладила, а благодарение на държавните отличия, които раздава като бонбони, Радев привлече около себе си крупни олигарси и ченгета от ДС, които сега изпълзяват от явочните си квартири.

Радев говори, че в момента партиите трябвало да се намесят, за да защитят демокрацията, а самия той се готви за еднолична диктатура, раздробявайки на парчета дори партията, която го излъчи за президент.

Последният му ход е да привлече на своя страна Ахмед Доган - един от хората, които през последните 34 години създаде мощни обръчи от фирми за лично облагодетелстване, докато електората на ДПС оцелява на ръба на нищетата.

Само преди десетина дни мистър "Кеш" нагло и безцеремонно погази Конституцията, като се намеси пряко в избора на вътрешен министър.

Засега единственият политик, който му се противопоставя е Делян Пеевски. Легитимният председател на ДПС всеки ден разобличава лъжите и подмолните действия на Радев. Къде обаче се скриха останалите политици? Не виждат ли, че един самовлюбен политик иска да превземе цялата власт по подобие на Путин и да ни превърне в руска колония? Или се страхуват, че ботушът на службите МУ ще ги стъпче. А, може би и двете...

Така или иначе, мистър "Кеш" усеща, че политическият му край е близо! Изнервен е, защото вижда, че истината за него излиза ден след ден, а жалкото му пребиваване на "Дондуков" 2 скоро ще свърши печално.

Играта за фалшивия герой не може да заблуди нито нашите сънародници, нито евроатлантическите ни партньори и те няма да му простят ПРЕДАТЕЛСТВОТО!