След вечерните новини на БНТ днес Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю като политик. Както БЛИЦ писа говорим за ефир извън неговия канал "7/8". Иначе Слави говори два пъти пред Петър Волгин в предаването му по БНР.

Мнозина определят това като истинската новина на деня, а не връчването на мандата.
Новината предизвика куп коментари вчера, когато от държавната телевизия обявиха официално новината, а Бойко Василев прекъсна отпуската си.

Доста медии и политици нападнаха директора Емил Кошлуков и самия Слави, че повтарят случки отпреди изборите, когато БНТ прекъсваше ефира си заради брифингите на ГЕРБ.

"Слави се е съгласил на интервюто точно заради Бойко Василев. Двамата се познават и уважават от студентското предаване "Ку Ку", където водещият на "Панорама" беше репортер, твърди "Марица".

По тяхна информация интервюто е направено снощи, тъй като лидерът на ИТН е поискал все пак да види на коя сила ще бъде връчен третият мандат, за да може да коментира. Не е ясно къде е била срещата на Бойко и Слави, но със сигурност не и в сградата на БНТ.

"Ще е интересно, но не очаквайте някакви промени в политическите нагласи на Слави", съобщиха пред медията ни депутати от ИТН.