Слави Трифонов е искал "Господарите" да се премести в личната му телевизия "7/8 TV". Това разкриха братята Халваджиян по време на гостуването им при Йонислав Йотов - Тото.

"Слави почна да ни звъни и на двамата по телефоните. Слави си сменил номерата. Ние 12 години не сме се чували. Звъни някакъв номер, аз не вдигам. Три пъти звъни, а на мен като звъни непознат номер, вдига асистентката ми, тя пък не го познала. На четвъртия път взимам аз слушалката, той вика: "От секретарки и асистентки аз не мога да те чуя теб.

Ние 12 години не сме се чували. Каза, че е звънял и на брат ми, 12 години са минали, че сме одъртяли и, че е крайно време е да заровим томахавките и да се видим", започна разказа Маги Халваджиян.

На въпрос дали е приключила драмата между тях, Джуди уточни: "Ами той когато влезе в политиката, реши да я оправи тази драма. таймингът е важен".

"От там тръгна всичко, когато ми се обади. Казах му: "Нали ни съдиш, а той продължи: "Преосмислих нещата, това беше малко след като стартира телевизията му. Но остана само идея (Прехвърлянето на "Господарите" в телевизията на Слави - бел. ред.), те нямаха никакво бизнес предложение. Просто искаха „Господарите“ да са при тях, но до никъде не стигнахме", разказаха още братята.

Именно тогава е направен и подкастът, в който Слави отговаря на въпросите на Маги Халваджиян.

"Десет минути преди това се видяхме и му казвам: Няма да си говорим за наште работи, за тях ще си говорим на кафе. Тук ще ти задавам само въпроси, но те моля, леко се усмихвай".

 "Не знам защо държи по този начин да изглежда. Прави смешки, но дори и те са сериозни. Не знам защо смята, че е готино да е нацупен", коментираха още братята.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук