Маските паднаха! Бабикян и Тошко Йорданов – дясната ръка на Слави Трифонов, са лицата, които отговарят за новата коалиция след изборите през месец март.

Това става кристално, ясно след като двамата са били засечени заедно във Варна, където са стояли около час и половина, пише Tribune.bg.

Слави тръгна рязко надолу, а ГЕРБ и БСП... ГРАФИКИ

Читател на сайта е направил няколко снимки от въпросната среща, която се е състояла на варненското летище. Компания на двамата прави Виктория Василева, секретар на партията „Има такъв народ“.

Кадрите потвърждават неофициалната информация, че тече подобна организация, която се върти в общественото пространство от седмици.

Tribune.bg

 

Tribune.bg

По-късно бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров направи любопитен коментар във "Фейсбук" по случая.

Арман Барбикян (бел авт - Арман Бабикян от "Отровното трио"), Тошко Африкански (бел. авт. Тошко Хаджитодоров от партията на Слави Трифонов) и Виктория Василева /секретар на партията на Чалгаря, особено близка на Христо Бисеров преди, докато беше депутат от СДС/ заснети във Варна как се договарят и съгласуват общи действия.

Това са инструментите на задкулисието, на което Борисов и правителството пречат. Ама много им пречат! Замислете се - контрабандните цигари в България вече са под 3 /ТРИ/ процента. На ПЪРВО място сме в Европа по борбата с контрабандата при цигарите и алкохола. Та това бяха милиарди на година, които потъваха в джобовете на олигарсите, които разни метежници обслужват от десетилетия.

Олигарси, за които не е проблем да извадят 1, 5, 10, 20 млн., за да финансират организирането на каквото се сетите. Всичко е ясно като бял ден. Но пък ние можем да объркаме всички планове на задкулисието, написа Тодоров.