Мрежата гръмна от редица коментари за новата премиерска кандидатура на ИТН. Припомняме, че те Пламен Николов прие мандата за съставяне на кабинет от президента Румен Радев. 

Публикуваме част от цветущите коментари в мрежата. 

Бившият председател на народното събрание Димитър Главчев се присмя на слуховете за оттеглянето на кандидат-премиера на ИТН Петър Илиев. Малко по-късно стана ясно, че кандидат-премиерът на ИТН е Пламен Николов. 

"Ако не оттеглят почетния консул на Барбадос, ДБ ще протестират, ако го оттеглят- Риана. Певицата е родена в Барбадос", написа Главчев в личния си профил във Facebook.Час по-късно Глачев коментира и кандидатурата на Пламен Николов. 

"Симпатяга(с очила), но какво и е на Световната шампионка по шахмат", написа той. "Що е Пламен, ‘се е Юнак: Пламен Илиев (Пацо Тигъра); Пламен Георгиев (Пацо Терасата); Пламен Бобоков (олигарх); Пламен Узунов (президентски съветник); Пламен Орешарски (премиер); Пламен Николов (кандидат-премиер)… Кой още?" Това написа журналистката Соня Колтуклиева. "Очакват ни 7 (може и по-малко) незабравими дни...
Колко ли още лупинга ще се направят?
Каква ли ще е цената на новия "исторически компромис" на ДБ с БСП/БКП и ИТН?
п.п. За малко да объркам Пламен Николов с Пламен Узунов", написа Евгени Михайлов.