Макар и на последното си заседание, служебното правителство взе решение, което ще оправи донякъде батака, сътворен през последните близо две години. Поздравления и за премиера Гълъб Донев, и за финансовия министър Росица Велкова за осигурените 776 млн. лв. за пътища чрез нарочно ПМС.

Тези думи на Донев от последното заседание на МС ще ви разтърсят

Това написа в профила си бившият министър на регионалното развитие и благоустройството и политик от партия ГЕРБ Николай Нанков. Ето какво още казва той.

"Решението потвърждава нашата теза, че се работи и се разплаща само по договори, сключени по време на управлението ни. С изключение на контрактите за зимно почистване. Което означава, че договорите нито са толкова проблемни, още по-малко незаконни. И всичко е било политическа пушилка 

Висящ остава въпросът с т.нар. незаконно строителство и манията на #Шишков да прокара търпимостта, която няма да помогне, но много ще навреди. Но съвсем скоро ще стане ясно, че и този проблем е измислен с изцяло политически мотиви. И има бързо административно решение – просто в министерсткото кресло е нужен по-висок капацитет."

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук