Поздравления на всички хора, които подкрепиха нашата кауза и идея и, че лидерите на формациите загърбиха различията си. Няма да дадем доверието си на никого. Избирателите сами решават. Това заяви в ефира на Нова телевизия и "Здравей, България" Ангел Джамбазки от ВМРО по повод на изборните резултати.
"Аз ще гласувам на балотажа. Гласуването е задължително. Аз гласувах вчера за своя президент. Него го няма на балотажа, но пък има квадратче "Не подкрепям никого"", каза той.

"Вчера пак е имало автобуси, пълни с хора", отсече Джамбазки, който реши да сподели, че се е борил срещу нередности във вчерашния изборен ден.

"Нашата гледна точка не е толкова бакалска и сметкаджийска. На следващите избори ние няма да се задоволим с трето място. Ще се борим за резултат, с който да можем да управляваме държавата. Евродепутатът е на мнение, че не трябва да се бърза с оставката. "Ние искаме нова политика в България и в Европа. Ще направим сега европейски реверендум за отблъскване на мигрантите", призна Джамбазки.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ РЕЗУЛТАТИ, КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА