Да се сетим какво правеше Христо Иванов преди 4 години. Смятам, че е намерил един компактен скут на „Росенец“ да си пие мазно турско кафе.  Той обича да минава по скутовете. Преди 4 години това е било бутафория, както се видя. Той е родствено обвързан с Ахмед Доган. Всичко си дойде на място.

Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ДПС и на парламентарната група на партията Делян Пеевски.

„Също така скоро ще разберете и кой разцепи ДПС. Това е „мистър кеш“, добави той, визирайки Румен Радев.

"Има ДПС на мистър кеш. Другите са пионки. Има и ДПС на Пеевски. Друго ДПС няма. Другите са служители на Радев", обясни той.

"Шефът е "мистър кеш" - Радев. Той командва всички, всички в тази игра са пионки на Радев. Както вчера опита, през пионките си в ПП-ДБ да организира сваляне на шефката на парламента по заповед на "мистър кеш", който иска да се сложи удобен премиер по Конституция за него. Но най-важното е Копринков и Узунов да получат МВР.

Първо трябва да осигурят на ПП-ДБ нова „ала-бала“ през нов министър на електронното управление и нов МВР министър. И също така тайната малка партийка на „мистър кеш“ – ще я видите, трябва да влезе в парламента, да подготви удобно къде да седне като му свърши мандата. Защото той няма куража да излезе сега", посочи той.

По повод разкритията на БЛИЦ за готвен преврат срещу Рая Назарян Пеевски коментира: „Проверете вчера колко са звънели Божо Божанов… Те си говорят из парламента. Христо Иванов не знам както какъв пазари смяната на шеф на парламента. Той нали е един пенсионер? Може би са двама на „Росенец“.