Зърненият бос Светослав Илчовски набеди моделката Маги Бадер, че тя е „проститутката от спалнята на Бойко Борисов“. Това е пореден опит друга жена да бъде обвинена, че е снимала кюлчета в чекмеджета и спящият лидер на ГЕРБ, пише Tribune.bg.

Анализатори разобличиха "тайния" свидетел срещу Борисов и обявиха по какъв сценарий действа


Първоначално той обяви пред парламентарната комисия името на плейметката, простутутка, с дете, която сама разказала, че е направила снимките.
Днес обаче собственикът на над 150 000 дка земеделска земя „разкри“ коя е тайнствената Мата Хари – Мис Плеймейт 2017 Маги Бадер, твърди Илчовски пред онлайн медията Agri.bg.

Шефът на "Градус" за обвиненията на "тайния" свидетел: Наркоман и пияница!

Тя категорично отрече думите му.
„Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда! Благодаря!“, обяви Бадер.
 

️ Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не...

Posted by Маги Бадер on Friday, 7 May 2021
Припомняме, че както БЛИЦ писа от "Градус" АД също обявиха, че ще заведат редица дела срещу Илчовски заради разпространените от него твърдения.