Политологът Стойчо Стоев разнищи Слави Трифонов и партията му „Има такъв народ“. Това той направи с карикатура на шоумена, която бе публикувана във фейсбук профила на политическия анализатор.

Повод за думите на Стойчев бе скандала, който Трифонов забърка преди дни. БЛИЦ припомня, че в началото на седмицата премиерът Бойко Борисов бе на посещение във Видинско, където провери как върви изграждането на пътя Видин-Монтана. В джипа си министър-председателят качи Росица Кирова, която бе сред протестиращите, които настояваха пътя да се направи час по-рано.

Малко след това обаче Трифонов отлъчи Росица, тъй като тя бе и областен координатор на партията му във Видин. Малко след случилото се самата натирена жена проговори за постъпката на Трифонов.

Сега политологът Стойчо Стоев разкри как се взимат решенията в партията на шоумена.

„Изпълнителният съвет и Националният съвет на „Има такъв народ“ току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия „Има такъв народ“. И доколкото познавам правилата, това ще последва всеки, който нарушава морала и устава“, гласи карикатурата, която политическият експерт публикува във фейсбук.

Под поста му заваляха куп коментари. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!