Националният съвет на „Продължаваме Промяната“ определи Константин Бачийски, като своя кандидат за кмет на предстоящите местни избори в Бургас, пише Флагман бг.

Решаващи за избора се оказаха авторитетът и безупречната репутация на бургаския народен представител, подчертават от партията. 

Със своето решение от „Продължаваме Промяната“ засвидетелстваха за пореден път доверието и подкрепата към кандидатурата на Бачийски. 

От него ще се очаква да сложи край на дългогодишното управление на ГЕРБ в община Бургас и да постави началото на необходимите промени, които да превърнат областния град в притегателен център за инвеститори, свободни капитали и граждани, подчертаха от ПП.

Като общински съветник и народен представител Константин Бачийски изгради име на визионер с идеи за развитието на Бургас и региона, както и на непоколебим борец срещу редица корупционни схеми в областта и в страната.

Очакванията са около него да се сформира и силна листа от кандидати за общински съветници.

"Протягам ръка към всички бургазлии, които не само желаят промени, но и са готови да ги предизвикат и да бъдат част от тях. Заедно ще преобразим Бургас и ще го превърнем в едно уникално място за живот и професионално развитие",кометира кандидатът за кмет.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук