ГЕРБ анализират нашата програма, а не представят своята. Явно са толкова безпомощни, че не могат да предложат абсолютно нищо на своите избиратели. Това заяви Драгомир Стойнев от БСП на извънредна пресконференция, дадена от партията.
"Тяхната програма е една тригодишна бюджетна прогноза, която представиха още миналата година", добави той.

Изявлението от левицата идва заради пресконференция на ГЕРБ на която Томислав Дончев и Владислав Горанов остро скочиха на Столетницата. Те ясно разграничиха предизборните програми на двете партии и доказаха с цифри, че идеите им са лесно реализуеми. Политиците от ГЕРБ изнесоха и стряскащи данни какво очаква България, ако властта попадне в ръцете на БСП.

"Правят си добра реклама на наш гръб. Ние искаме да помогнем младите учени и инициативните хора, това е чуждо на ГЕРБ", добави Стойнев.

"Разбирам, че ги притеснява това, че държавата навлиза с два фонда. Това е нещо много важно и ще донесе реален стимул на българската икономика. Така ще бъдат подпомогнати българските производители. Този икономически растеж, който е постигнат до момента може да бъде значително увеличен. Дошло е времето държавата да бъде в помощ на родната си икономика. Считаме, че европейските средства трябва да помагат на националното финансиране", каза остро той.

"Вчера едно младо момче ме изпрати от студиото на БНТ, в което бях гост и каза. "Аз се занимавам с молекулярна фирма, но съм тук, защото не ми достигат средства." Този фонд, за който говорим е за такива като него. Той заслужава подкрепа в развитието си", каза Стойнев.

"Това, което говорят за хората за минималната работна заплата е прах в очите. За да имаме по-голям сблъсък чакаме тяхната управленска програма. Ние все още не знаем нищо от нея", продължи остро Стойнев.

Той се закани, че ГЕРБ ще загубят и тези избори.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!