Депутатът от БСП Александър Симов, който наскоро бе изваден от изпълнителното бюро на партията, се оплака във Фейсбук, че е бил подложен на екстремен туризъм от годеницата си Юлия Ал Хаким. Тя го замъкнала в гората, където му се случили доста страшни неща.
"С Хакимчето току-що излязохме от гората. Мракът се беше спуснал над нас, причуваше ми се вой в далечината и бях убеден, че никога няма да стигнем до София... Да ходиш с нея на планина е рецепта за бедствие. И знайте - радостните снимки на цветенца, които тя ще пусне из фейсбука са платени със среднощно бродене из тъмна гора, под огромна луна и подозрителни звуци наоколо", разказа той на профила си във Фейсбук.
Годеницата на депутата сподели своята версия от случилото се:

"След като снощи излязохме през нощта от гората, аморето го осени идея за дребен семеен бизнес. Всички, които скачат с бънджи и парашут, летят с делтапланери и търсят екстремни преживявания, да ходят на планина с мен.

Щели да преживеят яко адреналин. Щели да скачат от лифта в движение, да се качват на стоп на тирове, превозващи нелегално дървен материал, да ходят с неудобни обувки и да изкачват Черни връх боси, да минават по най-екстремните пътища, без да знаят до последно ще се отърват ли със здрави крайници и ще замръкнат ли с мечките. Светът бил пълен със самоубийци, вика, можело да се изкарат добри пари от тях..."