Реагирал съм на случая с „Ларгото“ и съм го изпратил на съд още тогава, въпросите са към друг. Това каза председателят на Комисията по култура и медии и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов пред журналисти във връзка с разследването на говорителя на „БСП за България“ Елена Йончева по аферата „Ало, Банов съм“, предаде агенция „Фокус“.

Във връзка с документите за строителството на обект - „Ларгото“, културно-комуникационен комплекс „Сердика“ 2-3 етап, Рашидов заяви, че става въпрос за забавяне на строителя.

„Казвам, че съм подписал заповед да отиде на съд тази неустойка за неспазване. Втора инстанция чакаме. Реагирал съм. За всичко останало въпросите са към друг“, каза още Вежди Рашидов.

Той обясни, че е проверил през правна дирекция, че като се е върнал от лечението си от Германия е подписал заповед да се заведе дело да се изплати неустойка за забавени срокове. Рашидов обърна внимание, че са минали европейски и всякакви одити относно обекта „Ларгото“, културно-комуникационен комплекс „Сердика“ 2-3 етап.