Бойко Рашков пак се самоуличи за връзка с Васил Божков. След като назначи учредителка на партията му за началник на кабинета си, сега вътрешният министър прати човек на Черепа да проверява ГДБОП, където има разработки срещу укриващия се в Дубай обвиняем с 19 дела.

По-рано днес БЛИЦ хвърли бомба с името на полицая, в който се прави обиск и е задържан. Медията ни припомня, че разследваният по подозрение за трафик на културни ценности полицай е Ангел Папалезов. По оперативни данни той е близък до Васил Божков - Черепа.

Папалезов заема в Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП) именно поста шеф на отдела за борба с трафика на културни ценности. Назначен е за титуляр след пенсионирането на Кирил Христосков, който пък като пенсионер започва да работи във фондация "Тракия" на Васил Божков.

Ангел Папалезов миналата седмица е бил включен в екипа, който да проверява дейността на ГДБОП, където са разработките срещу Божков, твърдят източници на "По света и у нас". Вчера е отстранен от проверяващия екип.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!