С акция “Чисти ръце” срещу Галевите съветниците М. Стойнев и М. Попов извеждат “Атака” преди изборите за парламент като политическа сила №1.
Доверието сред гражданите на община Дупница към партия “Атака” расте особено рязко през последните 2 месеца, съобщиха социолози. Все още БСП и ГЕРБ водят сондажите, но партията на Волен Сидеров почти се изравни с тях, показват статистическите проучвания в града на барикадите, пише “Струма”. На изборите за Европарламент и Народно събрание именно “Атака” ще е голямата изненада в общината край Струма.

Причината за скочилия рейтинг е поведението на съветниците на В. Сидеров - Милен Попов и Методи Стойнев, и най-вече позицията им по най-актуалните проблеми на града и голямата им роля като противници на консултантското управление на кмета Атанас Янев. Приятелският кръг на ексминистър Р. Петков, депутатът М. Манолова и членът на ВПС д-р Ибришимов съсипаха рейтинга на социалистите, изборът за лидер на д-р М. Попниколов от Б. Борисов и скандалът “Тоби” изтриха имиджа на борци срещу корупцията. /БЛИЦ