Великите народни въстания стават сапунен сериал. Ще има и трето, което ще се състои в Деня на независимостта – 22 септември. Новината героично обяви представителят на Отровното трио адв. Николай Хаджигенов.  

„Велико народно въстание ще има на 22 септември в 17:00 ч. в София. Ние призоваваме гражданите да дойдат на площад „Независимост“ и да заявят, че искат своята независимост от мафията, корупцията и подземния свят, които са в ръцете на Бойко Борисов, обяви „отровният” адвокат, който като изпечен политик взе и брифинги да дава.

По повод поканата на премиера Борисов към Триото за среща, на която да представят програмата си за управление на България, лидерът на Отровното трио Арман Бабикян заяви: „Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин за развръзка на кризата в България.“.Разбира се, Бабикян не каза какво следва след изборите, кой и как ще управлява България и какво я чака в тежката икономическа криза на фона на световна пандемия.

Ще има не преговори, а разговори с българския народ, защото той е суверенът и преценява коя експертиза е достойна и на кого има доверие, каза Бабикян.

Каквото и да говори "Отровното трио", истината е една - все по-малко хора присъстват на протестите, накрая като нищо ще си останат само тримата. 

Ето какво видя днес операторът на БЛИЦ Съйко Съев: