Временна комисия ще обсъжда и разглежда проекта за конституцията. Това решение гласува мнозинството още преди дни, а БСП категорично отказаха да вземат участие в Комисията. От ДПС пък излязоха от залата, когато се правиха предложения за членове, и не направиха свои.

Така председател за председател на временната комисия ще бъде Десислава Атанасова от ГЕРБ, а неин заместник - Искрен Веселинов.

В състава й влязоха още Тома Биков и Красимир Ципов от ГЕРБ, Христиан Митев и Борис Ячев от "Обединени патриоти", Симеон Найденов, Пламен Христов и Елена Пешева от "Воля", пише plovdiv24.bg.

След новината, че хубавата Елена от Пловдив ще вземе дейно участие в създаването на новия основен закон на България, фейсбук се разгорещи и много потребители започнаха да припомнят миналото на депутатката като еротична танцьорка в дискотека и да публикуват нейни ретро снимки, разкриващи я като секс бомба.



Още тогава Пешева заяви, че никога не е работила като модел. Въпросните снимки били правени преди десетина години и то позирала на добра воля на известни фотографи, по приятелски и без заплащане. Това разказа депутатката от "Воля".



"Не мисля, че има нещо лошо в това", каза депутатката за снимките по дантели и жартиери. И добави, че много хора се снимат и по бански, а това не прави впечатление, защото снимките им не са публични.

34-годишната пловдивчанка е дефилирала преди години в конкурса "Мис Плеймейт" и е била част от зайчетата на мъжката библия "Плейбой". Иначе Пешева е завършила икономика в Европейско висше училище по икономика и мениджмънт (ЕВУИМ) в Пловдив.