Актрисата Диана Димитрова, която изпълнява ролята на доктор Зорница Огнянова в сериала "Откраднат живот" изригна срещу Валери Симеонов. Причината той да стане обект на гнева й е изказването му за майките на деца с увреждания.
"Ей, Урод! Мен ме е срам, че живея в една „държава“ с теб, защото точно такива уроди като теб раждат севериновци!!!", написа Димитрова в социалната мрежа.


БЛИЦ припомня, че вицепремиерът Валери Симеонов нарече кресливи жени майките, протестиращи пред Министерски съвет. ""Тоя закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца без грам майчинско чувство, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния начин като инструмент за постигане на техните чисто материални цели. Затова казвам, че законопроектът е заченат в грях", заявява вицепремиерът и съпредседател на "Обединени патриоти" по повод Закона за хората с увреждания.  

Ваня Червенкова насмете Валери Симеонов заради "кресливите" протестиращи майки: Това вицеподобие ли ни управлява?! (СНИМКА) 

Срещу думите му скочиха редица граждани, а лидерката на опозиционната БСП Корнелия Нинова пожела Симеонов да напусне поста си.

От НФСБ пък днес излязоха с официална декларация по казуса. Според тях думите на вицепремиера са манипулирани: "Проведената лъжлива медийна кампания, ваденето на думи от контекста, безсрамното яхване на проблема с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията начело с БСП е позор за парламентаризма и политическия живот в България." 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!