Крадете идеите ни, поне го кажете. Кажете благодарим, г-н Сидеров, че сте написали това, за да можем да преписваме от него. Това каза председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров в дебатите по промените в Закона за концесиите на първо четене, предаде „Фокус“.

„За 156 дни в 42-то НС „Атака“ предложи 31 законопроекта, 9 от които на второ четене. 25 проекторешения и 3 декларации. Тогава на власт беше коалиция БСП- ДПС“, припомни той.

„Нито едно предложение не беше прието от управляващите“, заяви Волен Сидеров. „БСП отхвърлиха предложението ни минималната пенсия да бъде 500 лева“, посочи той.

„Предложихме минималната работна заплата да се приравни към средната минимална работа заплата за държавите от ЕС- отхвърлено с гласовете на ГЕРБ, БСП и ДПС“, обясни Сидеров. „Атака“ предложи и прекратяване на всички концесионни договори за добив на злато, за което говоря от 15 години. Г-жо Нинова, вие тогава не бяхте в политиката. Предложението ни беше отхвърлено с гласовете на БСП, ДПС и ГЕРБ“, каза още лидерът на „Атака“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!