Радан Кънев известен като защитник на криминалните приватизатори и грабители на народа като скандалните Борис Бояджиев  и Николай Банeв влезе в роля и започна естествено да гради защитна теза, пише сайтът "Троян прес".

Изданието припомня, че Радан Кънев пръкна от нищото. Треторазреден адвокат гравитиращ около Иван Костов и естествено адвокат на Бaневи и Бояджиеви и двете Комунистически протежета свързани с генералите от ДС. Защо ги защитава обаче Радан Кънев!? Отговора е един, защото той винаги е работил за приватизацията и разрухата на България.

Вижте наглостта, до която стигна Радан Кънев в защита на арестувания Банев:

Адвокат Радан Кънев изригна:  „Арестът на Баневи идва на деветата година и третият мандат на Борисов, в седмата, последна година от мандата на Цацаров и … двадесета година от приватизацията на „Полимери“. А и от редица сделки, непосредствено последвали приватизацията… „

Радан Кънев е провален политик, също така адвокат със съмнителен морал, да припомним и това, че има дисциплинарка за вулгарен език, което е нормално за него съдейки по поведението му в медиите. Такова е поведението и на приватизаторите погнати от властта, но това е защитна теза естествено, която той гради, пише "Троян прес". Радан Кънев е и адвокат на Цветан Василев и някои други заради, които България е стигнала до това положение.
Това е Радан Кънев и колкото и да отрича и да внушава, няма кои да му повярва. Радан Кънев е и адвокат на фонд за масова приватизация на Ген. Любен Гоцев – Фондът за масова приватизация „Св. Никола“ прекръстен през 1998г. на Индустриална Холдингова Компания, за да фалира умишлено през 2011г. и Борис Бояджиев да прибере активи за милиарди като Банев, а народът гладен и доведен до ръба на оцеляването. Схемите са известни, а адвокат е естествено Радан Кънев - новата който защитава скандалната приватизация на господаря си Костов.