Шефът на българската ММА федерация Станислав Недков, който вчера поведе над 1000 протестиращи пред президентството, се разгневи след като името му беше оцапано в публикации на Капитал и Дневник. Стъки се закани да съди въпросните медии, ако не опровераят лъжата, с която подвеждат читателите.

Публикацията на Недков във "Фейсбук" (без редакторска намеса):

"112-то МЯСТО

Каквото мнозинството в парламента, такива са им и медиите, които ги обслужват - непродуктивни, агресивни и лъжливи.

Към кафявите сайтове на Бабикян, които денонощно бълват фалшиви новини за мен, от днес към тях се присъединиха и уж сериозните медии Капитал и Дневник.

Пред „Дондуков“ 2 гъмжи от полиция, ето какво се случва БЛИЦ TV

От публикации в двата сайта научих, че съм нахлул заплашително на заседание на комисия в Парламента.

От приложената към статията снимка ясно се вижда, че посочения човек не съм аз, а депутата от ГЕРБ Красен Кръстев.

Само, че кой видял снимката видял. Важното е да се омаскари Станислав Недков, който пречи на мафията и на нейните слуги, да си въртят далаверите и да превърнат отново България в разграден двор.

Стъки беснее: Ще гледаме ли безучастно как червения президентски юмрук ни мачка

Вчера, на организиран от мен мирен протест, над 1000 български граждани ясно заявихме, че в Парламента са се настанили мутри в бели якички, които искат да върнат държавата отново в ръцете на мафията като закрият специализираните органи, които я разследват. Протестирахме и срещу абсурдния Изборен кодекс с изцяло машинно гласуване, който нарушава свободното право на глас на огромна част от българските избиратели.

Явно за лъжата и за тези, които искат да унищожат България почивен ден няма.

Деветата Божия заповед гласи: Не лъжесвидетелствай против ближния си.

Ако Капитал и Дневник не публикуват опровержение, с което да изчистят името ми, ще заведа дело за клевета. Сумата, за която ще осъдя сайтовете ще даря за подпомагане на строежа на православен храм.

Дано поне по този начин умилостивя Бог да не ги наказва за лъжесвидетелството им".

 


 

 

112-то МЯСТО Каквото мнозинството в парламента, такива са им и медиите, които ги обслужват - непродуктивни, агресивни и...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Четвъртък, 6 май 2021 г.