Показаният на обществото в последния момент Пламен Николов е голяма неизвестна за всички, включително хората, които задълбочено следят политическите процеси, пише tribune.bg.

ИТН опитват да настанят Николов, който изглежда е бил харесан на кастинга на Слави Трифонов за политици, на практически най-влиятелния пост в държавата. Разбиранията и политическите му възгледи не са ясни, тъй като той не е говорил публично по важните за страната теми.
 

Така например неясна е позицията му по отношение на Русия, ЕС, еврото, Северна Македония. Дали е с леви или десни икономически възгледи, какво е отношението му по темата с промяната на данъците или повишаване на пенсиите.

Бърз поглед в профила му във Фейсбук показа, че Николов е склонен да се шегува по проблемите на коронавируса, което не е изненадващо за партията, към която е избрал да се присъедини.

Николов е станал част проекта на Трифонов през 2018 г. и някаква бегла представа за мистериозния кандидат добиваме от участието му в кастинга. Компанията на Пламен Николов продава в Е-mag бански, очила за плуване и плавници с марката FINIS.