„Днес за вас е началото на един цивилизационен избор. Изборът е между дълго критото зло, в който аз съм участвал две години без да знам това, и доброто“

Това заяви от парламентарната трибуна министърът на спорта Радостин Василев.

"Бях ревностен защитник на Слави Трифонов и най-големият критик на Кирил Петков, но аз не мога да предпочета моя лидер пред народа“, каза той.

„За първи път от 12 години държавата е на път да си върне заграбени бизнеси“, заяви Василев.

Той отсече, че е единственият министър на ИТН: „Другите не ги и познавах“, каза той.

„Г-жо Митева, работил съм с вас две години, не ставайте предател и не приемайте постът председател, защото ще станете най-мразената личност в България. ИТН предаде НС, не ставайте съучастници. Не подкрепяйте преврата в държавата“, завърши той.

Тошко Йорданов се качи на парламентарната трибуна, за да отговори на Василев и разкри какво се е случило на последната среща помежду им през неделята, пред министърът да се отрече от Слави Трифонов.

"Колеги от ИТН, нека да не говорим, защото тук се обръща на друг панаир и изместват темата от председателят. Василев е лъжец. Имах среща с него преди да напусне нашата партия - той гледа в очите, казва едно и прави точно обратното. Вие си намерете синоним на това, което каза", заяви Тошко Йорданов в отговор на думите на Василев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!