Въпреки, че живеете затворени в кулата си от слонова кост, в която сте влюбени, в собствената си власт и величие, вероятно знаете какво говорят хората за вас по улиците.

Това каза от парламентарната трибуна Тошко Йорданов от ИТН.

"Хората са суеверни, че тук е пълно с лъжци, интересчии и страхливци. Днес вие ще докажете точно това. Днес ще гласувате правителство, съставено от партии, които лъжеха българските граждани безсрамно", добави Йорданов.

„Това е най-позорното правителство след 1989 г. Няма да го подкрепим. Това е отвратително правителство. Отвратително правителство е по-лошо от това да няма. Толкова неморално и алчно“, заяви още Йорданов от „Има такъв народ“ преди влизането си в парламента.

„Това са хората, които в прав текст заявиха, че с кръв и против закона ще уволняват хора и ще си правят МВР за изборите“, посочи още той, предаде бТВ.

Йорданов коментира и предложението на Софийската районна прокуратура главният прокурор да поиска имунитета на Кирил Петков.

„Конституционният съд доказа, че Кирил Петков е излъгал. Това е документна измама. Любопитно ми е дали той все още не е канадски гражданин“, посочи Йорданов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук