Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е изпаднал от тазвечершния списък с гости на БТВ, съобщи самият той на страницата си във Фейсбук. Ето какво пише той:

"Днес, както вече разбрахте, бях поканен в предаването "Лице в лице". Тъкмо се приготвям да тръгвам натам и внезапно се обадиха да ме информират, че оттеглят поканата си за участие. Логично беше да попитам защо, тъй като вече публично бях известил нашите избиратели да ме гледат тази вечер.

"Възраждане" внася сигнал до Гешев за държавна измяна на Петков и Василев

Последва обаче странен и нелогичен отговор, очаквали ПП и ГЕРБ в студиото. Тъй като ние, за разлика от Ьтв, държим на думата си, искам да се извиня на нашите избиратели и последователи в социалните мрежи за това, че няма да ме гледат тази вечер", пише лидерът на "Възраждане".

Участието на Костадинов в предаването бе анонсирано от медията по-рано, но след като то започна, зрителите видяха друг гост - Лена Бориславова, както и обявения по-рано Андрей Янкулов, който беше предложен за вътрешен министър в кабинета на ПП.

Публикацията с анонса е изтрита от bTV, но новината все още е кеширана в Гугъл.

 

 

„Влязохме в една много дълга дискусия, за да видим дали можем да реализираме втория мандат. В тези разговори, в толкова напрегната обстановка, се опитваш да вземеш най-правилното решение, а не спиш на дивана, като Радостин Василев“, заяви Лена Бориславова.

Тя призова хората да изслушат целия запис на Радостин Василев, за да чуят как една демократична формация дискутира, не се прекратяват дебатите, когато на някого му е писнало и иска да си легне.

Бориславова каза още, че отстраняването на Бойко Борисов не решава проблемите на България, защото става въпрос за едни по-дълбоки проблеми.

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук