По време на изтеклата предизборна кампания нашите симпатизанти бяха жертва на политически тормоз, невиждан след 1989 година. Невинни хора бяха арестувани заради това, че имали плакати на ГЕРБ в колите си. Бяха разкарвани с белезници и държани в ареста без отправено обвинение. Искаха да ни прекършат. Не им се получи.

Уверявам Ви, че с всички, които си позволиха да арестуват незаконно и да тормозят граждани по политически признак, ще се видим в съда. България все още е свободна и демократична държава. Това написа в профила си във Фейсбук Цвета Караянчева от ГЕРБ. 

Тя изказва дълбоката си благодарност към структурите на партията за това, че въпреки всичко да дали всичко от себе си, защото не желаят да живеят в нечий бастион. Караянчева, подчертава, че с или без мандат, ГЕРБ остава най-силната партия в региона след ДПС.

„Поздравявам ви, свободни и честни хора! Поклон пред Вас! И да се захващаме за работа, че не се знае дали няма скоро пак да ни се наложи да ходим да гласуваме“, казва още Караянчева. 


Ето и пълния текст на коментара й: 

Скъпи приятели,
Искам да Ви кажа нещо дълбоко лично.

Искам не просто да благодаря, но и да изкажа дълбокото си уважение към нашите съмишленици в област Кърджали, които не се поддадоха на заплахите, на изнудването и невероятния натиск, който им бе оказан. Те излязоха да гласуват с достойнството на свободни хора. По време на изтеклата предизборна кампания нашите симпатизанти бяха жертва на политически тормоз, невиждан след 1989 година.

Невинни хора бяха арестувани заради това, че имали плакати на ГЕРБ в колите си. Бяха разкарвани с белезници и държани в ареста без отправено обвинение. Искаха да ни прекършат. Не им се получи. Уверявам Ви, че с всички, които си позволиха да арестуват незаконно и да тормозят граждани по политически признак, ще се видим в съда. България все още е свободна и демократична държава.

Искам да изкажа дълбока благодарност и уважение към нашите структури. Към хората, които се раздадоха от сърце и душа и работиха неуморно по време на цялата кампания. Защото не желаят да живеят в нечий бастион. Със или без мандат, ГЕРБ остава най-силната партия в региона след ДПС.

Поздравявам ви, свободни и честни хора! Поклон пред Вас! И да се захващаме за работа, че не се знае дали няма скоро пак да ни се наложи да ходим да гласуваме.