Думите на Йорданка Фандъкова са извадени от контекста, може би за да се търси интрига – с нея сме в отлични отношения и между нас съществува голямо доверие. Това коментира пред журналисти в с. Зърнево зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по повод днешното интервю на кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, че не би постъпила като Цветанов, а би напуснала всички управленски позиции.

Това става ясно от прессъобщение, изпратено от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Цветан Цветанов обясни, че думите ѝ са извадени от контекста може би с цел да се търси някаква интрига.

„С Йорданка Фандъкова сме в отлични отношения и между нас съществува голямо доверие“, категоричен бе Цветанов. По думите му неговата оставка е била доказателство за високия политически и морален стандарт, който съществува в ГЕРБ.

„Ние сме много по-различни от всички останали. Затова нека преди да ни оценяват – политическите ни опоненти да видят себе си. Дори в момента има няколко народни представители от БСП с повдигнати обвинения, които освен, че не напускат постовете си – вършат активна партийна работа. При ГЕРБ има стандарт и това е силата ни“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.