Мисля, че има малко подценяване на президентските избори от страна на избирателите ни. Това заяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
„Предстои втори тур. Днес разговарях с всички структури. Г-жа Цачева се срещна с ръководството на РБ. Те й дадоха ясна подкрепа. Разговаряхме с Красимир Каракачанов и Валери Симеонов в чисто работен вариант. Те са хората, които могат да дадат своите послания. От изказванията, които бяха направени от Красимир Каракачанов,  Валери Симеонов и Веселин Марешки, зная, че те няма да подкрепят Радев”, посочи Цветанов пред bTV.  
 
Той подчерта, че българският избирател трябва винаги да знае какво се е случвало по време на всяко управление на БСП.
„БСП и ДПС ще бъдат заедно на балотажа. ДПС ще даде всичко от себе си, за да може ген. Радев да стане президент”, подчерта той. 

Цветанов добави, че ГЕРБ е преди е имала загуби на първи тур, давайки за пример местните избори, но на втори тур нещата са се променяли.
 
Според него победителите на първия тур на президентските избори са Патриотите и Веселин Марешки. „Те направиха сериозни резултати”, посочи той. 

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ РЕЗУЛТАТИ, КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА