От вчерашното гледане в правната комисия БСП бламираха Корнелия Нинова, тя е съвносител. Те не подкрепиха проекта в правна комисия. БСП имат една цел - да има неприятности и безредици и да може да им се сбъдне мечтата са предсрочни избори. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов.

„Днес в залата имаше не повече от 5-6 човека. Когато правим закони за един по-дългосрочен проект трябва да си в пленарна зала и да подкрепиш народните си представители, в случая говорим за спорта“, каза още той.

„Ние разчитаме на отговорността на всяка една от политическите сили, когато се търси политическия консенсус, от това по-хубаво няма. Ние сме винаги отворени за диалог“, добави Цветанов.

„Политическата криза ще убие инвеститорския интерес към страната, ще намали икономическия растеж. Това е проблемът, това е популизмът, който обхвана БСП. Защо за хората с увреждания те не дадоха такъв бюджет за какъвто сега настояват? Много е важно да гласуваш и да подкрепяш тези, които показват, че нещата вървят към по-добро“, каза той.

„Аз си спомням, когато Борисов стана кмет на София, спомням си протестите на бул. Витоша. Това което днес имаме, всеки който покани гости от чужбина се разхожда по "Витоша". Нека погледнем кой какво е направил и кой какво е свършил, за да изглежда София така“, отсече Цветанов по повод позицията на ГЕРБ от преди минути, в която от партията защитиха столичният кмет Йорданка Фандъкова и разкриха страшните шашми, които Магдалена Малеева е въртяла.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!