Служебното правителство взе решение политическа партия „Възраждане“ да получи за ползване държавен имот в София, на площад ,,Петко Р. Славейков“ № 4А, ет. 3, с обща площ от 321,13 кв. м., предаде БТА.

Срокът за ползване е докато партията отговаря на изискванията на чл. 31 от Закона за политическите партии. Това съобщиха от пресслужбата на кабинета.

До момента партията не е получавала и не притежава помещения за нуждите на дейността си. Предоставените помещения ще се използва само за дейността на партията и няма да се преотдава на други лица или ползва за търговски или други цели.

Костадинов отсвири репортерка на "Алфа", Сидеров побесня и..

На същия адрес се помещаваше офиса на партия "Атака". Имотът й бе предоставен с решение на Министерския съвет от 10 октомври 2018 г., в което се посочва, че "поради отпаднала необходимост на Комисията за защита на потребителите се отнема имот, намиращ се на пл. „Славейков“ № 4А в столицата.

В същата сграда се помещава и партията на Мая Манолова "Изправи се, България", както и детският и американският център на Столичната библиотека.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук