"1989 г. имаше един прекрасен филм, който беше номиниран дори за палмата на фестивала в Кан - "Секс, лъжи и видео". Това е което виждаме от този кабинет вече 6 месеца. С добавката, че видеото ще продължим да го гледаме, обещавам ви."

Това коментира от парламентарната трибуна Йордан Цонев от ДПС по повод изказване на регионалния министър в оставка Гроздан Караджов. 

"Аз нямам основание нито да симпатизирам на г-н Караджов, защото сме били политически опоненти, нито да смятам, че лъже, защото досега не ни е лъгал. Аз лично не съм видял да има публично твърдение за негово изявление, че е лъжа. Това, което той каза, ние го виждаме от шест месеца. Някой не иска да носи своята отговорност", изтъкна Цонев. 

В изказването си Караджов сравни отношението към ведомствата, управлявани от министри на ИТН в сравнение с тези, управлявани от кадри на ПП, като идеологията на Хитлер и Гьобелс за висша и низша класа. 

"Двойният стандарт сложи прът в колелата на коалицията. Отношението към ИТН като към трето качество хора, доведе до този срив. Неведнъж съм ви го казвал в очите. Когато говорим за него бих искал да му чуете добре - много големи борци сте срещу корупцията, когато става дума за ИТН и МРРБ, но не е така, когато става дума за ведомствата, управлявани от "Продължаваме промяната", категоричен бе Гроздан Караджов.