Политикът Трифонов в контролирана среда и непровокиран от нищо си позволи квалификации по адрес на председателя на БСП Корнелия Нинова, а и към членовете на партията, наричайки ни “никакви”.

Аз, за разлика от г-жа Нинова, не съм завършил Класическата гимназия (по това си приличаме с Трифонов) и затова ще си позволя като член на БСП и един от 80 000 пряко засегнати, да му отговоря с една мъдрост от бургаския строителен техникум : “Човек, удряйки се по пръстите с чук, винаги проговаря на майчин език. Това написа във Фейсбук заместник-председателят на БСП и водач на листата на "БСП за България" в Сливен Атанас Зафиров.

Нинова попиля Трифонов! Причината е скандална!

"Трифонов днес сам се удари с чука и много скоро ще разбере каква е разликата между една 130-годишна партия с истинска, неподправена обич на обикновените хора към водача, от една страна, и нетрайната, измамна любов на телевизионните фенове, готови да пристанат на всеки нов устат екранен месия, от друга", добавя той.

"Да бъдеш народен водач, да бъдеш ”някакъв”, не предполага криене в джипове, тежки охрани и назидания в социалните мрежи. Това е до време - после спираш да бъдеш интересен и влизаш в графата “други”. Особено пък, като си го извел и в предизборен слоган!", пише още в позицията на Зафиров в социалната мрежа.