Днес 27.09.2020г. по време на учредяването на „Републиканци за България“, повече от 200 служители на ЗК „Лев Инс“ АД връчиха протестна декларация на Цветан Цветанов, в която изразяват възмущението си от новия му опит за завръщане в политиката, съобщават от компанията.

Събралите се от цялата страна застрахователи успяха лично да зададат въпроса, кога ще получат обяснение за нанесения им психически и физически тормоз и уронване на доброто им име, по негова заповед.
 


Г-н Цветанов прие декларацията и се оправда действията си с друг и публично се ангажира до 20 дни да осветли акиите от 2010г., които повлияха живота на служителите на Лев Инс и техните семейства, съсипвайки репутацията им и нанасяйки непоправими психически травми.


След срещата застрахователите продължиха своето обучение в Интер Експо Център, като всички служители взеха единодушно решение, че, ако до 20 дни не получат обещаното публично обяснение, Цветан Цветанов ще бъде потърсен отново и ще бъде посрещан във всяко едно населено място на България по същия начин докато не обясни агресията си през 2010г.