Кошмарно е положението в София. Това става ясно от редица сигнали на столичани, които се свързаха с БЛИЦ. Пред медията ни те споделиха какви неприятни инциденти се разиграват в столицата минути след настъпването на новата 2021 година.

Най-кошмарно е станалото в столичния квартал „Младост“ 1. „Бяхме пред блока, за да се радваме на новогодишната заря. В един момент видяхме, че гори един от апартаментите в блок 95“, споделя читателка на БЛИЦ.

По думите й пожарникарите се отзовали светкавично на сигнала за пожара, но не е ясно имало ли е хора в апартамента и какви са причините, довели до пожара.

Друга огнена ситуация се е разиграла в квартал „Дружба“. Там пред блок 73 е пламнал автомобил. Причините и за този огнен инцидент все още не са ясни.

Читател на БЛИЦ се свърза с медията ни, за да сподели и какво е станало в столичния квартал „Люлин“. По думите му покривът на детска градина „Иглика“ се е запалил.

„Пожарникарите пристигнаха много бързо. За щастие погасиха бързо огъня“, казва читателят ни.

Столичани се свързаха с БЛИЦ, за да сигнализират и за десетки запалени контейнери из кварталите на София. Дали пожарите са умишлени или заради фойерверките, които са неизменна част от новогодишната нощ, все още не е ясно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света!