По-рано днес БЛИЦ разкри, че адската ситуация в Гърция вече има своите лица. Медията ни вече публикува смразяващи кръвта кадри от плажовете на южната ни съседка.
 

Както медията ни вече писа, вчера се появи потресаващ разказ за това как малко 13-годишно момиче е скочило от скалите, мислейки си, че ще се спаси в морето, но за съжаление е загинало, разбивайки се в скалите.

 
Сега обаче се появи и най-сърцераздирателната история от огнения ад в Гърция. Тя е на "липсващите близначки", пишат гръцките медии.

Става въпрос за 9-годишните сестрички София и Василики Филипополу.

Докато гледал какво се случва в Гърция, баща им ги видял в репортаж по телевизията. Двете момичета били спасени и качени на риболовна лодка край пристанището в Рафина. Те били придружени от непозната двойка и две по-големи момичета. Близначките били по банските си костюми, но загърнати в одеяла.
 

Баща им следял с тревога случващото се, защото децата му били на почивка с баба си и дядо си.

Щом ги видял по телевизията живи, се успокоил. Но за кратко. Малко след това момичетата мистериозно изчезнали, а и към момента няма никаква следа от тях.

Баща им Янис Филипопулос трескаво издирва хората, около които били децата му, за да разбере какво се случва с тях, но безуспешно.

Мъжът е толкова отчаян, че дори е посетил моргата на детската болница "Гуди", за да търси близначките си.

И към този момент няма никаква след нито от хората, придружаващи момичетата, нито от самите София и Василики, както и не се знае какво се е случило с лодката, в която били всички те.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!