Бившата пиарка на служебния премиер Марин Райков - Ивет Добромирова-Тетте явно дава "гениални" съвети не само на обвиняемия Васил Божков, но и на обкръжението му.
Флагманката на "Протестна мрежа" Добромирова е близка приятелка на певицата ЛиЛана, която според Цветомир Найденов е любовница на Божков. Вероятно по тази линия Тетте дава ценни указания и на брата на ЛиЛана да се изкарва жертва на правосъдието.

Александър Деянов обяви, че не смята да плаща наложената му от съда парична гаранция в знак на протест срещу несправедливите според него обвинения.

Срокът за плащане на гаранцията му изтече вчера. „Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста", пише той във Фейсбук.

Той анонсира, че утре в 10:30 ч. ще е с багажа си пред ареста на „Майор Векилски“.

Явно по този начин Деянов е посъветван, че ще направи цирково представление пред сградата на следствения арест, което ще доведе до вълна от съчувствие в ограбеното от приватизацията българско общество. Идеята му, обаче е абсурдна и ще се провали като всички останали пиар мероприятия на Тетте.

Припомняме, че Александър Деянов беше арестуван и обвинен за присвояване на европейски средства по проект. Първоначално му беше наложена гаранция в размер на 100 000 лв., но след това съдът я намали наполовина до 50 000 лв.

Неофициално от прокуратурата посочиха в началото на акцията, че се проверява дали ЛиЛана (Лиляна Деянова) не е била подставено лице на Васил Божков.