Жрица на любовта отнесе акт за проява на дребно хулиганство след сблъсък с полицията. Екшънът се разиграл през уикенда на Скобелева майка.

Жената махала на преминаващите коли и отправяла провокативни намеци на шофьорите. Инцидентът е станал през нощта срещу понеделник.

По Цариградско шосе преминал екип на полицията, който забелязал действията на жрицата, а наоколо се мотаели и нейни колежки, но по-дискретно.

Зрелищни СНИМКИ от секс бардаците, разбити в София! Тарифата на проститутките била...

Спирайки до нея, тя сама признала, че предлага секс за пари. Униформените й разпоредили да преустанови действията си, но жената отказала.

Те изискали от нея документ за самоличност, но се оказало, че такъв липсва. Поради това полицаите я помолили да ги придружи до районното за снемане на самоличност.

Чувайки това, жрицата започнала да се съпротивлява. Тя дори си позволила да нападне служителите на МВР вербално, обиждайки и псувайки.

„Ще спя с когото си поискам, няма да се махна от тук”, заявила категорично жената. В нейна подкрепа се присъедини и нейни колежки, но основно с вербална агресия към полицаите.

Наложило се най-агресивната дама да бъде арестувана. В Пето районно се установило коя е и че е стара познайница на органите на реда. Жената прекарала едно денонощие в ареста, като междувременно й бил съставен акт за дребно хулиганство, съобщи trafficnews.bg.

На следващия ден феята на любовта се изправила пред съда. Гордо тя признала с какво се препитава, както и че е нагрубила двамата полицаи.  

Сърбите полудяха по български проститутки, тарифите на нашенките избиват рибата

Въпреки изразеното съжаление, магистратите й постановиха глоба в размер на 150 лева. Тя ще отговаря и за действията си – предлагане на секс услуги срещу заплащане на публично място.

Новият директор на ОД МВР - Пловдив заяви, че един от приоритетите му ще бъде прочистването на сборищата на проститутки по входовете на града. Заканата на старши комисар Йордан Рогачев влезе веднага, като в момента на Скобелева майка все по-често може да бъде засечена полицейска патрулка, отколкото мургава жрица. Не липсват такива, които дебнат отсъствието на униформени, за да „атакуват” пътуващите от и към Пловдив.