До края на седмицата трябва да е готова психиатричната експертиза, която ще покаже дали 32-годишната Кристина Дунчева от Сандански, заклала двете си деца, ще остане в ареста, или ще бъде преместена в психиатрична клиника.

Това стана ясно по време на заседанието на Районния съд в Сандански по делото за домашно насилие, заведено от младата жена срещу бащата на децата й Георги Трайков.

Делото бе отложено за 12 януари, пише dir.bg.

Магистратите постановиха да бъдат разпитани двамата полицаи, отзовали се на сигнал на тел. 112 за домашно насилие в дома на семейството. Освен това според районните съдии има нужда от събиране на още доказателства и разпити на свидетели.

В момента 32-годишната Кристина е в следствения арест на Благоевград. 

В исковата си молба до съда майката е описала ужаса, в който е живяла:

"Поради влошаване на отношенията към мен и децата, постоянния физически и психически тормоз спрямо мен, ПРЕД ДЕЦАТА НИ, .. след серия обидни квалификации по мой адрес, физическа агресия изразяваща се в силно и болезнено дърпане на ушите ми, заплахи за физическо унищожение с думите "Ще те унищожа и теб и цялото ти семейство", ще те накарам да се самоубиеш", ще те изкарам луда и ще ти взема децата и заканата му да ме изхвърли през терасата... бях принудена на 5 октомври да напусна с децата...".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ