Моторист системно нарушава закона за движение по пътищата и най-нагло се хвали с изцепките си в мрежата. За това алармира гневен гражданин до  Plovdiv24.bg.

По думите му, в едно от клипчетата си за 25 минути въпросният рокер прави десетки нарушения, включително каране със 175 км/ч на Околовръстното на Пловдив, 195 км/ч на знак 60 на пътя Пловдив-Пазарджик и каране с над 150 км/ч в самия град, криволичене по платното, каране на една гума, в насрещното и т.н., което е абсолютно престъпно и опасно поведение.

Ето какво написа гневният пловдивчанин в сигнала си: 

"Като шофьор ми прави впечатление, че има много колеги мотористи, които се пазят сами и не прекаляват - спазват правилата и държат скоростта в законните граници, обаче има и такива, които на всяко излизане все едно са на писта".

"Такива хора не само подклаждат гнева на останалите участници в движението към мотористите, но и са потенциален материал за новини в бъдеще, свързани с жертви на пътя.

Прикачвам ви линк с един такъв индивид, който за 25-минутно видео прави десетки нарушения, включително каране със 175 км/ч на Околовръстното на Пловдив, 195 км/ч на знак 60 на пътя Пловдив-Пазарджик и каране с над 150 км/ч в самия град, криволичене по платното, каране на една гума, в насрещното и т.н., което е абсолютно престъпно и опасно поведение.

Същият този човек явно от години качва клипове, в които се вижда как системно нарушава ЗДвП без последствия и явно не мисли, че е проблем и да се снима, докато го прави.

Да очакваме ли КАТ да се самосезират или новините в 20:00 ч. да ни кажат как е убил някой или как не са го видели и са го бутнали, докато е карал с 150 градско?"

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук